sreda, 14. januar 2009

Tečkeee.=P


Dejansko sm misnla d sm blog zbrisala. Pa grem jst dons slučajnu pogledat kaj se kej pojau ko klikneš ameLca.^^ in glej no glej šezmeri je kle. Heh..
In pol pogledam komentarje in vidm d mi je še Domn zatežiu d naj neki napišm.. Pol pa okeii no. Bom pa neki napisala in zdei pišm. =D
Sm veš ni problem, da jst neuem kaj bi pisala, sm use kar se spomnm se mi zdi tko preveč osebno, da pol rajš ne pišem. Tko da pol pač ni nix novega. xD

Dones sm uidla Ajdoo.<33
Tko po zlo dougem cajtu, veste si jo je Erni prsvoju & zdei jo več ne uidm. Prou nesramn je. Ku da jo ma lahku sm on. Seii prou. Pol za konc se je pa še z Simonco pogovarjala ceu cajt, ku da se ne vidta usak dan. Seii prou. [Me prou zanima kaj bo Ajda rekla, če bo to prebrala. Ha..]..
In je rekla, da se bo postrigla. Sm jst nočm da se postriže, k ma lepe laske. Hecna je.

Zakaj se neki usi sikerate zrd govorilnih? Moja mami je bla pa je čist vesela nazai pršla. Buhvej kaj je zvedla. Hehe. xD Ku d mam kkšno 5-ko al pa kej tazga. Hh..
Ta šola je kr neki. Je tko, d ns ne mormo prslit, d delamo neki kar nočmo?? Kaj pa ČLOVEKOVE PRAVICE?? Ker jst nočm smučat u uni planici al kam gremo, sm baje da bomo moral, sm ne, medve z Lejkoo <3 se bomo SANKALEE. Hh.
July je dons informatiko popraula & to sm zato, ker smo pesti držal med malco, kok smo pridne, še jest nismo mogle. Heh..xD

Dost mate. xD
Bajj. Meiite se radi. <3

4 komentarji:

  1. Widš da sploh ni tko teško kej napisat. Če se ti zdijo kpšne stvari osebne pa piši o čem drugem tko ko si zdj. xD. po moje ti gre s teb blogom super in kar nadaljuj.aja bol pogosto nadaljuj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe. xD Nekam preueč prjazn si Domn.xD

    OdgovoriIzbriši

Kaj si misliš?